An Unbiased View of su kaçak tespiti

Wiki Article

Dış sesleri filtreleyen özel olarak tasarlanmış kulaklığı ile sadece cihazın mikrofonu olarak bilinen proptan gelen sese odaklanmayı sağlar.

Herhangi bir yapının alt ya da yan bölümlerindesu sızıntılarıyaşanabilir. Bu gibi durumlarda tesisat alt yapınızı veya duvarlarınızı kontrol ettirmeniz gerekir.

Bu durum rahatsız edici ve sinir bozucu durumları da beraberinde getirerek tartışamaya neden olur. Bunu anlamanın ustaca bir yolu vardır. Bina havalandırmasına bakarak suyun en yoğun ıslak ve damlayan yeri hangi daireye denk ise sorunun o dairede olması %99 dur. Su kaçağının hangi daireden kaynaklandığından emin olmaz iseniz uzman servis isteyin.

 Deneyimli ustalarımız riskleri en aza indirerek su arızasını noktasal olarak tespit etmektedir.

Petek Temizliği: Peteklerinizin ısınma sorunu mu yaşıyorsunuz? Peteklerinizi temizleyerek ısınma probleminizi çözüyor ve kalorifer faturalarınızdan tasarruf etmenizi sağlıyoruz.

Biz İstanbul Sarıyer’de TESİSAT, Doğalgaz ve dekorasyon işleri yapan yetkili bir firmayız. Su kaçağı ve atık su tıkanıklığında çözüm ortağı olarak Professional tesisat ile çalışıyoruz. En son 8 daireli bir apartmanın tıkanmış olan pik borularını Professional tesisattan ZEKARİYA usta ve Fileüruz usta ile yeniledik.

Garantili kırmadan su kaçağı tespiti için İstanbul’da hemen servis talebinde bulunabilirsiniz

1997 den beri bu meslekteyim kalorifer doğalgaz temiz su pis su mekanik tesisat yerden ısıtma sistemi su kaçağı tesbiti ve tamiri işleri yapmaktayım işimde su kaçağı tespit ehil ve titiz im

Banyo duşa kabini kullandığımız zaman alt komşu şu damlıyor diye şikayete geliyor bu sorumun çözülmesini istiyoruz

Pimaş Yıkama: Pimaş borularınızı tıkanıklıklardan arındırarak tesisatınızın uzun ömürlü olmasını sağlarlar.

Bu tıkanma gider borusunda su kaçağına sebep su tesisatçısı olacaktır. su kaçak tespiti Bu durum ise duvarlarda nemlenme ıslaklık ve rutubete neden olur. Yağmur gider boruları gelişmiş kameralı sistemle iç kısmı kontrol edilmeli ve arızalı kırık parçanın değişimi yapılmalıdır.

Peki su kaçağını su kaçağı tespit nasıl anlayabiliriz ? Su kaçağını anlamak pekte zor bir şey değildir. Üst katlarda meydana gelen su sızıntıları tavandan damlayarak kendini belli eder. Bodrum katlar ve ara katlarda duvarlarda küflenme, rutubet ve su izleri de su kaçağı olduğuna işaret eder.

Musluk diplerinden çok ince sızıntılar olabilir bu durum tespitini yapabilirsiniz. Dışarıda borular, musluklar, ara su tesisatçısı musluklar kontrol edilir ise bu yolla bir sızıntı bulma şansımız vardır.

Akustik dinleme cihazı suyun sesini dinleyerek sorunun kaynağına kısa yoldan ulaşılmasını sağlar.

Report this wiki page